Kosár 0 Ft
Az árut sikeresen hozzáadta a kosárhoz: × _
servis_kolobezek_xiaomi_.jpg

Elektromos roller pótalkatrészek

CORY elektromos roller belső gumi 8,5"-es méretben

CORY elektromos roller belső gumi 8,5"-es méretben (215,9 mm), egyenes szeleppel. Ha balesetet szenved, és az elektromos roller belső gumija megsérült, könnyen kicserélheti. 

A belső gumi a CORY BASIC típusú rollerek első és hátsó kerekeihez, valamint a Xiaomi MI Elektric Scooter 2 és a Xiaomi MI Elektric Scooter Pro rollerekhez alkalmas.

0 Ft

CORY elektromos roller belső gumi 10"-es méretben

CORY elektromos roller belső gumi 10"-es méretben, hajlított szeleppel. Ha balesetet szenved, és az elektromos roller belső gumija megsérült, könnyen kicserélheti.

A belső gumi a CORY RACE rollerek első és hátsó kerekeihez alkalmas.

0 Ft

8,5" külső gumi (köpeny)

8,5" külső gumi (köpeny) mintával. Ideális a városban és a természetben való kiruccanásra. A Cory Basic elektromos rollerekhez tervezték, de kompatibilis a Xiaomi Mi Electric Scooter 2 és a Xiaomi Mi Electric Scooter Pro e-rollerekkel!

0 Ft

10" külső gumi (köpeny) mintával

10" külső gumi (köpeny) mintával. Ideális a városban és a természetben való kiruccanásra. A Cory Race elektromos rollerekhez tervezték, de kompatibilis a 10" gumikat használó rollerekkel!

0 Ft

10" Cory levegőmentes roller kerék a CORY RACE elektromos rollerre

10" Cory levegőmentes roller kerék a CORY RACE elektromos rollerre, valamint a Xiaomi "Mijia" M365-re (Xiaomi Mi Electric Scooter 2) alkalmas.

0 Ft

8,5" Cory levegőmentes roller kerék a CORY RACE elektromos rollerre

8,5" Cory levegőmentes roller kerék a CORY BASIC ektromos rollerre, valamint a Xiaomi Mi Electric Scooter 2-re és Xiaomi Mi Electric Scooter Pro típusra alkalmas.

0 Ft