hu cz sk cz
Kosár 0 Ft
Az árut sikeresen hozzáadta a kosárhoz: × _
Cory Race elektromos roller, 350W, Fekete

Cory Race

212 000 Ft
Megrendelésre
Elektromos roller

Cory Race

Cory Race elektromos roller, 10" hüvelykes gumiabroncsok rendkívüli kényelmes közlekedést biztosítanak, 350W-os motor, Samsung Li-ion 10.05Ah akkumulátor, max. megengedett sebesség 25 km/h, max. hatótáv 45 km. 

Cory Race elektromos roller nem mindennapi méretekkel (magasság, kormányszélesség, taposólemezhossz), egyedülálló hátsó lengéscsillapítóval, 10" méretű, hüvelykes gumiabroncsokkal, mozgás energia visszanyerő rendszerrel rendelkezik! CORY Race a Samsung akkumulátorral 45 km távolságot bírja egyetlen töltéssel! Nagy kijelző, dupla elektromos fékrendszer, hozzáadott mechanikus hátsó fék, erős fényerőjű LED lámpák és személyre szabott taposólemez világítás.

A CORY RACE e-roller fő előnyei

Nagy méretű – magasság 120 cm, kormány szélessége 53 cm, taposólemez hossza 45 cm

Samsung akkumulátor - 45 km megtehető távolsággal

Megerősített kialakítású váz. Könnyű alumínium összecsukó mechanizmus megkönnyíti az egész gép összehajtását és szállítását.

Hátsó lengéscsillapító

Tempomat

Alacsony súly 12,8 kg

Csengő

Nagy kijelző mutatja a bluetooth csatlakozást, akkumulátor állapotát, sebességet, megtett távolságot, lámpák állapotát, és további információkat és beállításokat az okostelefonon lévő alkalmazás letöltésével lehet aktiválni. Az alkalmazás elérhető iOS és Android telefonokhoz.

10" hüvelykes gumiabroncsok rendkívüli kényelmes közlekedést biztosítanak.

Energia visszanyerő rendszer – rekuperáció. A CORY Race rendelkezik egy elektromos első fékkel is, amely fékezéskor energiát tölt vissza az akkumulátorba.

Gyors összecsukás 5 másodperc

Fék – dupla elektromos tárcsafék rendszer és külön hátsó mechanikus lábfék

Erősfényű LED világítás – elülső fényszóró 5 métert vesz be, egyénre szabott divatos taposólemez kivilágítás, hátsó figyelmeztető féklámpa

APP - Mobil telefon applikációval párosítható – pl. pillanatnyi sebesség, taposólemez kivilágítás és egyéb valós idejű statisztikák megtekintése IOS a Android-on keresztül

Elérhető színváltozat: Fekete vagy Piros

Műszaki adatok

Nagy méretű: M: 120 cm, Sz: 52 cm, H: 120 cm
Súly: 12,8 kg
Motor teljesítménye: 350W
Motor: BLCD – szénkefe nélküli motor, 36V, 350W, 3 sebességi fok
Akkumulátor: Samsung Li-ion, 30cells/10.05Ah, élettartam 20.000 km
Akkumulátor kapacitása: 10.05 Ah
Akkumulátor típusa: Lítium-ionos
Töltő: 42V/2.0A, töltési idő: 4-6 óra
Gumiabroncs: 10" hüvelykes gumiabroncsok, nagyon tartós, kiváló minőségű perforált gumi
Megtehető távolság: 40-45 km
További tulajdonságok: Összecsukható konstrukció, kitámasztó, tempomat, kijelző
Max. terhelés: 99 kg
Max. megengedett sebesség:  25 km/h
Termékgarancia: Magánszemély: 24 hónap / Jogi személy: 12 hónap

A CORY RACE technológia

race-blue-bg.jpg

CORY Race elektromos roller

A modern CORY RACE elektromos roller stílusos közlekedőeszköz gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, ami biztosítja a gyors és biztonságos közlekedést és sokat szórakozhat is vele! A repülőgépiparban használatos alumíniumból készült erős és tartós konstrukciónak köszönhetően kényelmes utazást biztosítja egyenetlen felületeken és így még egy kis eső sem árt neki!

CORY RACE ÉRTÉKELÉSE

kg.png

SÚLY

12,8 kg

speed.png

MAXIMÁLIS SEBESSÉG

25 km/h

length.png

HATÓTÁV

45 km

2.jpg

Élvezzék az utat!

A kiváló tapadással és lengéscsillapítással ellátott 10" hüvelykes gumiabroncsok kényelmes és biztonságos vezetést biztosítanak. A CORY RACE e-roller felszereltsége tartalmaz egy első és hátsó LED-es lámpát és egy erőteljes tárcsaféket is.


A kifinomult kinetikus energia-visszanyerési rendszer visszaállítja a mozgó e-roller mozgási energiáját hosszan tartó fékezés közben!


A tempomat segít fenntartani a vezető által beállított állandó sebességet, enyhítve ezzel az állandó nyomást és feszültséget!

3.jpg
10.jpg

Az AKKUMULÁTOR megtakarítja a munkát!

A CORY RACE elektromos roller SAMSUNG akkumulátorral büszkélkedhet, 10V / 14 Ah paraméterekkel. A Samsung akkumulátor kiváló minőség, stabilitás, időjárásállóság és magas lítiumtartalom jellemzi.

A magyar piacon egyedüli márkaként márkás akkumulátorokat használunk a rollerekhez! Nem használunk rövidebb élettartamú márkátlan kínai akkumulátorokat!

race-riditka-hu.jpg

CORY RACE elektromos roller bemutatója:

CORY RACE ÉRTÉKELÉSE

Vezetési élmény...

6.jpg

Kiváló minőség!

A kiváló minőségű CORY RACE konstrukció egyedülálló összecsukható kialakítású és alacsony súlyú, ezért szükség esetén csak engedje el a kormányt, és engedje le a hátsó kerékre. Összecsukásával praktikus tartót kap az e-roller könnyű hordozásához, amelynek köszönhetően magával viheti a tömegközlekedésbe (BKV-ba) az iskolába vagy az irodába, vagy kényelmesen tárolhatja az autó csomagtartójában!

5.jpg

A hátsó kerékfelfüggesztés

A hátsó kerékfelfüggesztés, a CORY RACE modellben a hátsó kerék egyedülálló kialakítású rugózása biztosítja a kényelmes vezetést egyenetlen felületeken is, de a természetben is!

CORY RACE E-ROLLER BEMUTATÁSA

CORY RACE ÉRTÉKELÉSE

Szervíz

Garantáljuk a szervizt a roller átvételétől számított 5 munkanapon belül!

CORY APP

google_badge-uai-516x158.png

appstore-download.png

A CORY megfelelő kezekben van

Könnyen csatlakoztathatja a CORY elektromos rollerét a mobiltelefonjához Bluetooth technológia segítségével. A CORY mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az
akkumulátor kapacitását és az aktuális hatótávot, és azt is, hogy milyen színben világítson. A megtett távolságra és az elért maximális sebességre vonatkozó információk is
rendelkezésre állnak.

Nézze meg az e-roller tesztjét Youtube-on

CORY RACE ÉRTÉKELÉSE